Kenkä-osaamista

jo kolmannessa sukupolvessa – Äidille, Tyttärelle ja Isoäidille!

Kunnon kenkäkauppa

Sopivasti erilaisia ja erihintaisia kenkiä, hyviä jalkaan,
myös isoja kokoja - ja tietenkin värejä!

Mukava kenkä voi olla myös kaunis…

…tai kaunis kenkä mukava!

Enemmän kuin kenkäkauppa

Kauppiaasta maahantuojaksi ja taas kauppiaaksi

Olemme toimineet kenkien maahantuojana ja tukkukauppana noin 20 vuotta ja sitä ennen kenkäkauppiaina jo vuosikymmeniä. Kenkä-Derby ja Sandra-Marketing Oy (maahantuonti) ovatkin loistava pari – tuote-ideologiamme kohtaavat ja maahantuojana pääsemme nyt testaamaan tuotteitamme suoraan kuluttajien parissa. Derby puolestaan profiloituu yhä selkeämmin yksilöllisten, laadukkaiden kenkien kaupaksi.

Todellakin, kengät ovat kulkeneet mukana perheemme historiassa jo pitkään. Kengät ovat meille enemmän kuin ”keräilykohde” tai tapa ansaita elanto. Kenkäosaaminen ja kiinnostus kenkään on meillä verissä, juontaahan se juurensa jo isoisääni Akseli Lipposeen kaksi sukupolvea sitten. Hän perusti ensimmäisen Kenkä-Lipposen myymälän Hämeenlinnaan talvisodan pyörteissä. Välirauhan aikana hän palasi vielä kotikaupunkiinsa Viipuriin, ehtien perustaa sinne toisenkin Kenkä-Lipposen. Paluu Hämeenlinnaan oli kuitenkin edessä, kuten kaikki tiedämme Viipurin ja Karjalan kohtalosta. Jo 1950-luvulla avattiin ensimmäinen myymälä myös Helsinkiin upouudessa Kaivotalon liikekeskuksessa. Siihen aikaan markkinoilla ei vielä ollut paljon muita kuin kotimaisia kenkiä.

Isoisäni Akseli Lipponen oli ensimmäisiä tuontilisenssin saaneita kenkäkauppiaita 1950-luvun Suomessa. Kenkä-Lipposen kenkäliikkeistä muodostui käsite eteläisessä Suomessa. 1980-luvulla yrityksen lippulaivana toimi Oldenburgin maineikas kenkämyymälä Helsingin Aleksanterinkadulla; myymälä, jota vieläkin muistellaan haikeudella laatukenkiä ja kunnon palvelua arvostavan kuluttajakunnan keskuudessa!  Enimmillään myymälöitä oli kuusi, mukaan lukien myös Bally Forum Forumin kauppakeskuksessa.

Viimeiset 20 vuotta olemme toimineet maahantuojina Sandra-Marketing Oy. Maahantuojana tuotevalikoimamme kattaa erityyppisiä toisiaan täydentäviä tuotemerkkejä – aivan kuten Kenkä-Derbynkin valikoimat! Kaikkia tuotemerkkejä yhdistää kuitenkin se, että niiden pitää olla suomalaiseen jalkaan sopivia – pelkkä kauneus tai hyvännäköisyys ei riitä kriteeriksi. Tärkeimmät maahantuomamme merkit ovat AIMINER, ALPINA, RAMARIM ja SUAVE. Agenttina toimimme FIDELION valmistamille terveyssandaaleille ja –kengille ja MODA DI FAUSTON naisten kengille ja laukuille. Maahantuonti-toiminnot keskittyvät Fashion Houseen Helsingin Oulunkylässä. Kaikki maahantuomamme merkit, mukaan lukien agenttina edustamamme tuotteet tullaan näkemään myös Kenkä-Derbyn valikoimissa.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki vanhat ja uudet asiakkaat – haluamme jatkossa palvella myös niitä asiakkaita, jotka muistavat Oldenburgin ja Kenkä-Lipposen myymälät.

Kaunis kenkä voi olla myös mukava

Derbyn kengät eivät ole pelkästään hyvännäköisiä, vaan myös hyvänTUNTUISIA! Mallistot valitaan sydämellä ja jo olemassa olevaa asiakaskuntaa kunnioittaen, mahdollisia uusia unohtamatta. Tarjolla on tuotteita eri hintaluokissa, eri-ikäisille naisille, modernia ja klassisempaa, mutta aina hyvä jalkaanistuvuus huomioiden – ja tietenkin värejä! Meillä on myös ns. COMFORT (mukavuus)-kenkiä. Ns. normi-kokojen lisäksi, koot 35-36 ja 42-43 ovat esillä omina kokonaisuuksinaan.

(Derbyn mallistot valitaan sydämellä ja jo olemassa olevaa asiakaskuntaa kunnioittaen.)

Valitsemme Derbyyn aina kunkin malliston ”helmet”, tuotteet, joissa on erityisominaisuuksia tai joita ei löydy kilpailevasta mallistosta. Usein valintamme osuu myös malleihin, joita ei löydy muualta Helsingistä – ei ehkä koko Suomesta. Derbystä löydätkin jo tutuksi tulleita merkkejä maailmalta, mielenkiintoisia uutuuksia, omat maahantuonti-mallistomme, unohtamatta myöskään eräitä vahvoja kotimaisia tuotteita varsinkaan talvella (ns. GRIP-pohjaiset talvikengät).

Meillä on pitkä perinteet kenkien parissa. Vaikka emme olekaan itse olleet kauppiaita vähään aikaan, olemme tehneet töitä kenkä-maailmassa kaikki nämä vuodet, viimeiset 20 vuotta laadukkaiden kenkien maahantuojina. Omat maahantuonti-mallistomme tuovatkin vielä ”uusia mausteita” Derbyn jo monipuolisiin valikoimiin.

Derby tarjoaakin yksilöllisen tuotevalikoiman erihintaisia kenkiä eri ikäpolvien naisille markkinoilla tarjolla olevien suurmerkkien rinnalle – ns. suurmerkkejä unohtamatta.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki vanhat ja uudet asiakkaat – haluamme jatkossa palvella myös niitä asiakkaita, jotka muistavat Oldenburgin ja Kenkä-Lipposen myymälät.

Arvojamme:

 • Asiantuntemus

  Henkilökunta tuntee tuotteet, joita myy ja osaa tarjota oikeanlaisia tuotteita eri asiakkaille ja eri tarpeisiin. Tarvittaessa kysytään neuvoa ja informoidaan lisää vaikka jälkikäteen.

 • Rehellisyys

  Tarjoamme vain tuotteita, ”joiden takana voimme seisoa” – kunnon kenkiä, kunnon kenkäkaupassa.

 • Yksilöllisyys

  Valikoimamme ovat yksilöllisiä, samoin tapamme kohdata asiakas; myyjää rohkaistaan tuomaan kohtaamisiin oman persoonansa.

 • Ystävällisyys

  Kohtele toista kuten toivoisit itseäsi kohdeltavan.” Haluamme ja pyrimme säilyttämään ystävällisen asenteen haasteellisissakin tilanteissa.

 • Halu löytää oikea kenkä jokaiseen jalkaan

  Emme tuputa väärää tuotetta – mieluummin myönnämme rehellisesti, jos joku kerta oikeaa tuotetta ei löydykään.

© Copyright 2014 - Kenkä Derby | Hämeentie 2 B, 00530 Helsinki | p. 09-76 88 36 | Aukioloajat ma-pe 10.00 – 18.00, la 10.00 – 15.00 | Olemme Facebookissa!